Letní soutěž s filmem Kouzlo měsíčního svitu

souteze_cerveny_koberec_bannerZpříjemněte si léto zábavou a snímky od Woodyho Allena.

Snímek Kouzlo měsíčního svitu, nejnovější režisérský počin Woodyho Allena, nás zavede do malebného prostředí jižní Francie roku 1920. Romantická komedie právě vstoupila do našich kin a my vám proto ve spolupráci s distribuční společností Hollywood Classic Entertainment přinášíme parádní letní soutěž. Opravdu tučný balíček plný výher potěší nejen fanoušky amerického režiséra, ale i děti a milovníky vodní zábavy a relaxace.

Každý ze tří výherců získá balíček plný lákavých cen:

  • plakát k filmu Kouzlo měsíčního svitu
  • – DVD s filmem Do Říma s láskou
  • – DVD s filmem Kasandřin sen
  • – DVD s filmem Match Point – Hra osudu
  • – poukázku na vstupenku do Aquapalace Praha na 3 hodiny (pro dítě do 150 cm)
  • – hračku s motivem filmu High School Musical

 

soutez_bl_kouzlo_mesicniho_svitu

Soutěžní otázka zní:

Jak zní umělecké jméno Stanleyho, kterého ve filmu Kouzlo měsíčního svitu ztvárnil Colin Firth?

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 9. 8. do 15. 8. 2014. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte naši recenzi filmu Kouzlo měsíčního svitu.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Kouzlo měsíčního svitu:kouzlo_mesicniho_svitu_plakat

Děj této romantické komedie se odehrává v jižní Francii v roce 1920. Nádherné vily na pobřeží Côte d’Azur, jazz kluby a módní místa pro bohaté jsou kulisou tohoto filmu. Stanley (Colin Firth) – alias Wei Ling Soo – je britský kouzelník a mistr iluzionista, který je povolán do Francie na žádost aristokratické rodiny, aby odhalil možný podvod. Sophie (Emma Stone), jako možné falešné spirituální medium, je objektem jeho zkoumání. Je pravděpodobné, že táto tajemná a krásna žena využívá přízeň bohaté rodiny. Nicméně komplikace nastanou, když se náš „detektiv“ do ní bezhlavě zamiluje.

Režie: Woody Allen

Hrají: Emma Stone, Colin Firth, Simon McBurney, Hamish Linklater, Eileen Atkins, Jacki Weaver, Marcia Gay Harden, Antonia Clarke, Natasha Andrews, Valérie Beaulieu, Peter Wollasch, Jürgen Zwingel, Wolfgang Pissors, Catherine McCormack, Erica Leerhsen, Jeremy Shamos

Premiera v ČR: 7. 8. 2014 (H.C.E.)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Kouzlo měsíčního svitu:

1. Soutěž probíhá v období od 9. 8. 2014 do 15. 8. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Hollywood Classic Entertainment.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 9. 8. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací