Dámská jízda s filmem Sex Tape v multikinech

Sex_Tape_plakatDiaz a Segel si okoření milostný život v CineStar a Golden Apple Cinema.

Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) budou mít v komedii Sex Tape tak trochu smůlu. Jejich domácí erotické video se šíří virtuálním světem a oni tomu chtějí za každou cenu zabránit. Multikina CineStar a Golden Apple Cinema pro všechny slečny a ženy přichystala Dámskou jízdu s projekcí právě tohoto humorného snímku a neodmyslitelným doprovodným programem.

Co: Dámská jízda v CineStar s filmem Sex Tape (předpremiéra)

Kdy: 19. srpna 2014

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti: CineStar

Sex_Tape_cs


 

Co: Dámská jízda v Golden Apple Cinema s filmem Sex Tape

Kdy: 21. srpna 2014

Kde: Golden Apple Cinema Zlín

Podrobnosti: GAC

Sex_Tape_gac

Synopse filmu Sex Tape: Sex_Tape_plakat

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? – natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili.

Režie: Jake Kasdan

Hrají: Cameron Diaz (Annie), Jason Segel (Jay), Rob Corddry (Robby), Ellie Kemper (Tess)

Premiera v ČR: 21. 8. 2014 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací