Slavnostní premiéra Expendables: Postradatelní 3, aneb když si hrají dospělí

expendables_3_plakatTěžké zbraně, obrněné vozy, Stallone, Mel i krásné ženy zpestřili projekci třetích Expendables.

Žádný fanoušek akčních filmů, a nejen těch z 80. a 90. let, si nemohl nechat ujít čtvrteční slavnostní premiéru Expendables: Postradatelní 3, která se konala ve Výletním kině Smíchov na břehu řeky Vltavy. Kromě slavnostní projekce byl pro pozvané hosty připraven paintball či focení á la Expendables. Kdo měl chuť, mohl se na pár okamžiků proměnit v akčního hrdinu a nechat se zvěčnit s přilbou či baretem na hlavě a samopalem v ruce vedle celé plejády filmových hvězd, krásných modelek nebo v přistavěném vojenském vozidle. Fantazii a hravosti se meze nekladly.

Tuto jedinečnou šanci využily i naše celebrity. Miláčkem všech přítomných se bezesporu stal Pavel Soukup, který na akci dorazil s celou rodinou a s připravenými rekvizitami se opravdu vyřádil. O nic pozadu nezůstal ani Petr Vágner, Marian Vojtko, Petr Vojnar s půvabnou přítelkyní Andreou, Josef Karas, Martin Písařík, Jakub Kohák či Vlasta Korec. Testosteronem nabitou akci ozdobila modelka Lucie Smatanová a bývalá rosnička Romana Jákl Vítová.

Jak to na slavnostní premiéře pod širým letním nebem vypadalo, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

premiera_expendables_3_01

premiera_expendables_3_02

premiera_expendables_3_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací