Sněhová královna zahájila svoji vládu v divadle Hybernia

premiera_snehova_kralovna_fb_00Slavnostní premiéra se obešla bez čepic i palčáků.

Z kalendáře na nás sice pomrkává měsíc září, ale to ani trochu nebrání v tom, aby se pražské divadlo Hybernia zachumlalo do přívalu bílých vloček. Pohádka Sněhová královna H. Ch. Andersena inspirovala již mnohé umělce a my jsme tak mohli zhlédnout několik věrných i méně věrných filmů či divadelních představení, ovšem divadlo Hybernia se může pochlubit rovnou novým původním českým rodinným muzikálem autorů Zdeňka Bartáka a Aleny a Jana Pixových pod režijní taktovkou Lumíra Olšovského.

V roli samotné Sněhové královny se nám představí dvě charismatické ženy, Dagmar Patrasová a Mahulena Bočanová. Celým muzikálem nás ovšem provází desítky talentovaný herců a zpěváků, jako je například Ivana Korolová, David Gránský, Felix Slováček jr., Sabina Laurinová, Martina Pártlová, Michaela Nosková, Dan Barták a mnozí další umělci.

Sobotní slavnostní premiéru už má Sněhová královna zdárně za sebou. Na pohádkové dobrodružství se přišli podívat nejen známé tváře z divadla, filmu, ale i politiky. Závěrečnou děkovačku si dosyta vychutnali nejen vystupující herci, ale i tvůrci a alternace některých postav. Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem facebookovém profilu.

premiera_snehova_kralovna_fb_01

premiera_snehova_kralovna_fb_02

premiera_snehova_kralovna_fb_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací