Přehlídka filmů Be2Can slavnostně odstartovala v pražském kině Lucerna

zahajeni_be2can_2014_03Seznamte se s filmovými hity z Berlinale, Benátkek i Cannes.

Filmové festivaly v Cannes, Benátkách a Berlíně bezesporu patří k věhlasným a ostře sledovaným událostem. Uspěje-li váš snímek tady, jste na nejlepší cestě k prestižnímu ocenění. Ovšem ne každému se poštěstí se do těchto evropských měst podívat a zhlédnout nabízené filmové hity.

Nyní máte jedinečnou možnost ty nejlepší z nejlepších děl velké filmové festivalové trojky vidět v kinech i u nás. Přehlídka Be2Can probíhá od pondělí 6. do středy 15. října 2014 v sedmi českých kinech. V Praze se můžete vydat do Lucerny, Atlasu a Evaldu, v Brně do kina Art, ve Zlíně do Velkého kina a Golden Apple Cinema a v Českých Budějovicích do kina Kotva.

Slavnostní zahájení se konalo v pondělí 6. října 2014 a odstartovalo projekcí snímku Vyšší moc režiséra Rubena Östlunda. Prezident Film Europe Media Company Ivan Hronec pozvané hosty osobně přivítal nejen na červeném koberci nad schodištěm do pražské Lucerny, ale i před velkým plátnem, kde se svěřil: „Be2Can chce být nejen reflexí současné filmografie, ale předpovídat i její další směřování.“ Navíc se pochlubil, že pro nadcházející ročník filmové přehlídky je již zakoupeno šest filmů.

zahajeni_be2can_2014_01

zahajeni_be2can_2014_04

zahajeni_be2can_2014_02

Co: První ročník filmové přehlídky Be2Can

Kde: Praha – kino Lucerna, Atlas, Evald, Brno . kino Art, Zlín Velké kino Golden Apple Cinema, České Budějovice – kino Kotva

Kdy: 6. – 15. října 2014

Za kolik: dle ceníku jednotlivých kin

Podrobnosti: Be2Can

Program: Be2Can – program

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací