Předpremiéra filmu Drákula: Neznámá legenda v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaDrákula zatouží po krvi v Premiere Cinemas již ve středu.

Drákula patří k celosvětově známým monstrům, záporákům i hrdinům. Nejnovější zpracování tajemství, které obklopuje vládce z Transylvánie Vlada, vstupuje do kin 16. října 2014. Chcete-li se s temnou postavou seznámit již ve středu 15. října, navštivte některé z multikin Premiere Cinemas a vychutnejte si projekci Drákula: Neznámá legenda v předpremiéře.

Co: Předpremiéra filmu Drákula: Neznámá legenda

Kdy: 15. října 2014 v 19:00

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

drakula_neznama_legenda_pc

Oficiální synopse filmu Drákula: Neznámá legenda:drakula_neznama_legenda_cz_plakat

Nebál se postavit obrovské přesile. Obětoval se, aby ochránil svou rodinu a svůj lid. Stal se legendou, která úspěšně zbrzdila turecký vpád do Evropy. Přesto ho dnes vnímáme především jako jedno z největších monster, jaké lidská mytologie stvořila. Řeč je o hraběti Drákulovi, krvelačném vládci Transylvánie. Režisér Gary Shore se rozhodl tuhle postavu alespoň částečně rehabilitovat, a tak místo tradičního hororu vzniklo výpravné historické fantasy, které potvrzuje, že cestu do pekel obvykle dláždí jen ty nejlepší úmysly.

Režie: Gary Shore

Hrají: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon, Charles Dance

Premiera v ČR: 16. 10. 2014 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací