Předpremiéra akčního filmu John Wick v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervena

John Wick se značne mstít v Premiere Cinemas již ve středu.


Některé lidi se zkrátka nevyplatí naštvat a John Wick, skromně řečeno, k nim rozhodně patří. Krádež jeho nablýskaného auta a vražda milovaného psa bude stát mnohé nešťastníky nejen nějakou tu kapku krve, ale především životy. Chcete-li vidět velký návrat Keanu Reevese v předpremiéře, zajděte si do multikina Premiere Cinemas.

Co: Předpremiéra filmu John Wick

Kdy: 22. října 2014 v 19:00

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

john_wick_pc

Oficiální synopse filmu John Wick:john_wick_plakat

Keanu Reeves a Willem Dafoe v akčním filmu, kde se kácí les a kde ve velkém létají třísky. A který přináší čistou radost ze stylové akční jízdy, jaká v kině dlouho nebyla. Oba jsou nájemní zabijáci, staří a dobří přátelé a teď se postaví proti sobě.

Říká se: „Nedráždi hada bosou nohou“. John Wick je zabiják na odpočinku, přesně ten typ chlápka, kterému je lepší se vyhnout. Vloupat se mu do domu, ukrást auto a zabít milovaného psa, to se prostě nemělo stát. Střední zlodějíčkové to nevědí, jejich bossové v podsvětí ale ano. Když zjistí, komu, že patří ta krásná ukradená kára, zavládne lehká nervozita a těžká hysterie. Je třeba hned jednat. Takže zatímco se John Wick vydává na svou drsnou vendetu, stává se zároveň terčem svých bývalých kolegů – nájemných zabijáků.

John Wick jakoby vzniknul na objednávku fanoušků akčního žánru. Bez zbytečných kliček střídá jednu nápaditou akci za druhou, oplývá stylem a energií.

Režie: Roman Kašparovský

Hrají: Keanu Reeves, Willem Dafoe, Adrianne Palicki, Jason Isaacs, Ian McShane, Alfie Allen, Bridget Moynahan

Premiera v ČR: 23. 10. 2014 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací