Falešní poldové / Let’s Be Cops – recenze

falesni_poldove_plakatŠaty dělaj člověka, nebo ne?
 
 
 
Nejen na podzim, ale i v létě se pořádají maškarní večírky. Navíc, když váš nejlepší kámoš a spolubydlící pracuje na hře o policistech, je sehnání kostýmu otázkou okamžiku. Po cestě z večírku Justin (Damon Wayans Jr.) a Ryan (Jake Johnson) zjistí, že na ně okolí reaguje úplně jinak, než jsou zvyklí. Holky po nich pomrkávají, výrostci se před nimi mají na pozoru a všichni je poslouchají. To dvojici inspiruje a začnou se za policisty vydávat i za bílého dne. Bohužel se ale připletou do cesty obávaným mafiánům. Na krku tak náhle mají nejen možnou státní žalobu a vězení, ale i partu nebezpečných zločinců.

Legrační situace se postupem času stávají stále absurdnější, lacinější a nechutnější.Ústřední dvojice i film samotný by se měly řídit heslem – méně je více. Zápletka je sama o sobě zajímavá a vtipná, ovšem přitápět pod kotlem odvážnosti gagů se mělo přestat cca 15 minut po začátku promítání. Ochuzeni nebudeme ani o etudu pod vlivem drog či setkání s opravdovými strážci zákona. Legrační situace se postupem času stávají stále absurdnější, lacinější a nechutnější. Vidět výbavičku zápasníka sumo klimbající se nad policistovým obličejem jsme fakt nepotřebovali.

I když tušíme, jak Falešní poldové, zločinci a dámy v nesnázích skončí, mohl snímek nabídnout více. V režii Luka Greenfielda vzniklo dílo, u kterého se sice párkrát zasmějeme, ale budeme se i hodně stydět a nudit. Navíc i stopáž 104 minut by snesla vydatný zásah střihačských nůžek.
 
 

Alkoholové orgie jsou bezpečné pouze pod dohledem přísných policistů.

falesni_poldove_foto_01
 
 

Ochranný oděv ve stylu Justina a Ryana.

falesni_poldove_foto_17
 
 

Strážníku, jak velkou vlastníte zbraň?

falesni_poldove_foto_11
 
 

40%

Falešní poldové / Let's Be Cops

I když tušíme, jak Falešní poldové, zločinci a dámy v nesnázích skončí, mohl snímek nabídnout více. V režii Luka Greenfielda vzniklo dílo, u kterého se sice párkrát zasmějeme, ale budeme se i hodně stydět a nudit. Navíc i stopáž 104 minut by snesla vydatný zásah střihačských nůžek.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací