Do kina IMAX míří filmy Interstellar a Temný rytíř povstal

Interstellar_imax_plakatInterstellar i Temný rytíř povstal se bude v pražském IMAXu promítat z klasického 70mm filmového pásu.
 
 
 
Režisér Christopher Nolan rozhodně není žádný troškař a jeho filmy patří k nezapomenutelným audio-vizuálním zážitkům. Říká se, že opakování je matka moudrosti, tak proč si nepřipomenout jeden z jeho posledních neskromných projektů. Od pondělí 3. listopadu do středy 5. listopadu 2014 se do velkoformátového pražského kina IMAX vrátí snímek Temný rytíř povstal. Akční thriller tu bude promítán třikrát denně. Nolanovi fanoušci si tak mohou vybrat celkem z 9 projekcí.

platno_imaxJeště větší lahůdka ovšem do IMAXu vtrhne o den později, tedy 6. listopadu 2014. Mysteriózní sci-fi Interstellar je jako dělané pro IMAX a 70mm filmový pás. Všichni, kdo zvolí právě toto kino, budou moci nahlédnout i do skrytých zákoutí Interstellaru, protože v určitých chvílích se při využití 70mm projektorů obraz roztáhne od podlahy až ke stropu a vyplní celé obří plátno kina. Oficiální informace dokonce uvádějí, že pražské kino IMAX bude jediné v kontinentální Evropě, které uvede Interstellar v tomto formátu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací