Půlnoční premiéra filmu Interstellar v multikinech

Cesta za hranice naší galaxie začíná pár okamžiků po půlnoci.interstellar_cz_plakat

Matthew McConaughey a Anne Hathaway se ve filmu Interstellar vydají na dalekou cestu, jejímž cílem je najít pro lidstvo nový domov. Podaří se jim to? Odpověď na tuto otázku života a smrti dostaneme již v noci ze středy 5. na čtvrtek 6. listopadu 2014 v multikině Premiere Cinemas a Cinema City a kině IMAX.

Co: Půlnoční premiéra filmu Interstellar

Kdy: v noci ze středy 5. na čtvrtek 6. listopadu 2014 v 00:05

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

interstellar_pc


Co: Půlnoční premiéra filmu Interstellar

Kdy: v noci ze středy 5. na čtvrtek 6. listopadu 2014 v 00:01

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

Interstellar_cc


Co: Půlnoční premiéra filmu Interstellar

Kdy: v noci ze středy 5. na čtvrtek 6. listopadu 2014 v 00:01

Kde: IMAX

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

Oficiální synopse filmu Interstellar:interstellar_cz_plakat

Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov.

Hlavní role ve filmu uznávaného režiséra Christophera Nolana (filmová trilogie „Temný rytíř“, „Počátek“) „Interstellar“ ztvárnili: držitel Oscara Matthew McConaughey („Klub poslední naděje “), držitelka Oscara Anne Hathaway („Bídníci“), držitelka nominace na Oscara Jessica Chastain („30 minut po půlnoci“), Bill Irwin („Rachel se vdává“), držitelka Oscara Ellen Burstyn („Alice už tu nebydlí“) a držitel Oscara Michael Caine („Pravidla moštárny“). Do dalších rolí byli obsazeni Wes Bentley, Casey Affleck, David Gyasi, Mackenzie Foy a Topher Grace. Scénář k filmu napsali Jonathan Nolan a Christopher Nolan. Producenty filmu „Interstellar“ jsou Emma Thomas, Christopher Nolan a Lynda Obst, výkonnými producenty jsou Jordan Goldberg, Jake Myers, Kip Thorne a Thomas Tull.

Režie: Christopher Nolan

Hrají: Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matthew McConaughey, Michael Caine

Premiera v ČR: 6. 11. 2014 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací