Premiéra sci-fi Interstellar v IMAXu se těšila hojnému zájmu

premiera_interstellar_obr_00Režisér Ch. Nolan nás po návštěvě Gothamu a říše snů zve na cestu do vesmíru.

 

Představte si, že víte, že život lidí na planetě Zemi brzy zanikne, co byste dělali? Ve snímku Interstellar se skupina výzkumníků vydává až za hranice naší galaxie s prostým úkolem – najít nový domov. Odhalovat tajemství a úspěšnost/neúspěšnost životadárné mise můžeme v našich kinech již od 6. listopadu 2014.

Kromě běžných kin se snímek promítá i v pražském kině IMAX, a to dokonce ze 70mm filmového pásu. Všichni diváci tak budou moci nahlédnout i do skrytých zákoutí Interstellaru, protože v určitých chvílích se při využití 70mm projektorů obraz roztáhne od podlahy až ke stropu a vyplní celé obří plátno kina. Právě zde se konala i slavnostní premiéra, kterou si nenechali ujít nejen Nolanovi fanoušci, ale i mnohé celebrity. Na akci dorazila například Bára Kodetová, moderátor zpráv Tomáš Hauptvogel s partnerkou, půvabná Ema Smetana s charismatickým Jordanem Hajem, Klára Doležalová s manželem, Nikol Štíbrová ve veselém žlutém kabátku a herec Martin Písařík.

Jak to ve foyer kina IMAX vypadalo, si můžete prohlédnou ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_interstellar_obr_01

premiera_interstellar_obr_02

premiera_interstellar_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací