12. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů putuje do Prahy

MFOF_2014_pl„Nespadněte, nezmrzněte a neutopte se.“
 
 
 
Toužíte po autenticitě a reálných záběrech? Už vás nebaví papundeklové kulisy a triky tvořené v počítači? Mezinárodní festival outdoorových filmů nabízí nezměrnou dávku poznání, adrenalinu a dechberoucích záběrů. Promítané snímky ovšem neposkytují pouze výlet do exotických zemí, tajemných podzemí a na vrcholky hor, ale i příběh, který u podobných děl dlouho chyběl.

Letošní 12. ročník započal v Ostravě a postupně procestoval 41 měst v České republice, Slovenské republice i v Rusku. Jeho poslední zastávkou je Praha, kde festival poběží od 20. do 29. listopadu 2014 v kině Atlas a od 1. do 6. prosince 2014 v kině Lucerna. Filmy jsou roztřízené do čtyř soutěžních kategorií (dobrodružný a extrémní sportovní film, horolezecký a horský film, dobrodružný vodní sportovní film a cestopisný film) + jedné nesoutěžní. Těšit se můžeme na celovečerní projekty i maličká dílka. Nejkratším počinem je 2 minuty a 6 sekund dlouhé Adrenalinové podzemí Znojma.  K nejočekávanějším projekcím festivalu patří dokumentární film o horolezectví, přátelství a přeměně Cerro Torre od režiséra Thomase Dirnhofera.

Slavnostním zakončením 12. ročníku Mezinárodního festivalu outdoorových filmů nás v sobotu 6. prosince 2014 v kině Lucerna provede Vladimír Polák. Speciální večer, kterého se zúčastní například Jaromír Štětina, Tereza Huříková, PhDr. Miloslav Stingl, Dáša Havlová či Steve Lichtag, nabídne hostům kromě promítání ukázek vítězných filmů a Best of 12. MFOF 2014 i zajímavý doprovodný program.
 
 
Co: 12. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů

Kdy a kde:

20. – 29. listopadu 2014 Praha – kino AtlasMFOF_2014_obr

1. – 6. prosince 2014 Praha – kino Lucerna

Za kolik: vstupné 80 Kč

Podrobnosti: MFOF

Program: MFOF program

 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací