Alice Claytonová přijela do Prahy představit a pokřtít Roštěnku

krest_rostenka_obr_00Máte chuť na Zrzku, Nabíječe nebo zbrusu novou Roštěnku?

Americká spisovatelka, jež léta pracovala v kosmetickém průmyslu, odložila rtěnky, řasenky i oční stíny, chopila se pera a klávesnice počítače a dnes má na kontě již čtyři úspěšné knihy rozdmýchávající vášeň. Po sérii Kdopak je ta Zrzka a Zrzka se odhaluje přinášející romanci s hvězdným puncem Hollywoodu, představuje řadu v originále pojmenovanou po míchaných nápojích. Čeští čtenáři se mohou začíst do Nabíječe a Roštěnky.

Právě Roštěnka byla důvod, proč se Alice vydala na propagační turné, v rámci něhož zavítala i do Prahy. Příjemná žena přicestovala i se snoubencem a s ochotou zodpovídala nejen dotazy, ale i pózovala fotografům. Přítomné zajímalo, jak se autorce u nás líbí. Odpověď samozřejmě byla velmi kladná. Navíc už se těší, až přijede příště, protože toho nestihla vidět tolik, kolik by si přála. Erotický náboj z knihy se promítl i do atmosféry v Paláci knih Luxor, kde Alice Claytonová laškovala s kmotrou Sárou Saudkovou.

Bezesporu vás zaujme i informace, že spisovatelka pracuje na přípravě scénáře k televiznímu seriálu na motivy její série o Zrzce, jejíž třetí díl vyjde v Mladé frontě příští rok na Valentýna. Navíc, pokud bude slavit úspěch filmové zpracování Padesát odstínů šedi, možná se dočkáme i snímku na motivy jejích knih.

Jak to na křtu eroticky laděné Roštěnky vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_rostenka__obr_01

krest_rostenka_obr_02

krest_rostenka_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací