Kuchařka ULICE vaří s vámi… už 10 let si prošla slavnostním křtem

krest_ulice_vari_s_vami_obr_00Oblíbení herci ze seriálu Ulice oslavili zrod nové kuchařky.

Nekonečný seriál Ulice baví diváky již neuvěřitelných deset let. Dokážete si představit, kolik jídel postavy spořádaly a kolik nápojů vypily? Výsledná čísla se bezpochyby budou pohybovat v rámci desetitisíců. Pokud vás někdy napadlo, že to kuřátko, steak, polívečka či dortík vypadá moc dobře a také byste ho rádi ochutnali, tak nyní máte možnost. V nakladatelství Fragment vychází kniha plná nejoblíbenějších receptů postav právě ze seriálu Ulice.

Kuchařskou knihu ULICE vaří s vámi… už 10 let sepsala Miroslava Kuntzmannová a spolu s ní do Paláce knih Luxor přišla knihu představit Šárka Ullrichová se sourozeneckou dvojicí Anna-Marie Valentová a Matyáš Valenta. Přítomní hosté samozřejmě museli odpovědět na několik otázek týkající se jídla. Anna Marie umí uvařit dobrou krupicovou kaši, na rozdíl od Matyáše, kterému se často srazí. Šárka zafilosofovala, že v současnosti bohužel pouze jí, aby žila, ale jinak miluje Podkrkonošské kyselo.

Kuchařka skrývající Masové speciality Lumíra a jeho žen, Studentské rychlovky, Lišácké pochoutky z lesa a zahrádky a mnoho dalšího si samozřejmě dopřála lázeň v šampaňském. Jak to na křtu publikace ULICE vaří s vámi… už 10 let vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_ulice_vari_s_vami_obr_01

krest_ulice_vari_s_vami_obr_02

krest_ulice_vari_s_vami_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací