Václav Upír Krejčí se s dalšími VIP osobnostmi chopil volantu

akce_kubas_obr_01Jakub Kubas se loučil s úspěšnou sezónou.

Nejen ve filmech jako je Rychle a zběsile, Rivalové či Need for Speed se jezdí pekelně rychle. Své o tom ví talentovaný Jakub Kubas, který ručičku tachometru rozhodně nešetří. Ukončení sezóny tohoto automobilového závodníka, jenž má slibně našlápnuto i do let budoucích, se neslo nejen ve slavnostním, ale i zábavném duchu. Na párty, kam dorazilo mnoho známých tváří, se zpívalo, tančilo, fotografovalo s nadupanými kárami a samozřejmě i závodilo. Do nejlepšího českého profi trenažéru závodních jízd usedli nejen páni, ale i dámy. Jaké to je, ocitnout se na trati, uhánět s větrem o závod či dostat smyk si vyzkoušel Tomáš Krejčíř, Václav Upír Krejčí, Kristýna Janáčková a Lucie Křížková. Je nutné podotknout, že všichni jízdu neskonale prožívali a nešetřili tak soustředěnými ani vystrašenými výrazy v obličeji.

Možnost seznámit se s Jakubem a vyrazit si do společnosti si nenechala ujít ani čerstvá maminka Andrea Kalivodová, které to náramně slušela a sršela dobrou náladou. Potkat jsme se mohli ale i s Braňo Polákem či Kateřinou Kristelovou, jež na sebe se smíchem prozradila, že do připraveného trenažéru z bezpečnostních důvodů neusedne, protože je na podobné aktivity extrémně netalentovaná. O zábavu i tak nebylo nouze, protože se všichni přítomní hosté mohli pokochat pohledem na taneční vystoupení či slavnostně odhalenou novou Škodu Fabia. Zlatým hřebem párty v showroomu AUTO OPAT bylo vystoupení populární české zpěvačky Leony Machálkové. Celým večerem provázela Hanka Kynychová.

Jak to na akci plné automobilů, vítězných pohárů a závodních výkonů vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

akce_kubas_obr_00

akce_kubas_obr_02

akce_kubas_obr_03

akce_kubas_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací