Zaběhněte si pro Škorpilovu školu běhu

krest_skorpilova_skola_behu_obr_00Nejen Lole či Forrestu Gumpovi by se kniha o běhání určitě hodila.

Blíží se období Vánoc a silvestrovských oslav. S tímto časem je spojeno nejen mlsání a zákonité přibírání na váze, ale i dávání se spousty méně či více splnitelných předsevzetí. Kniha Škorpilova škola běhu, která vyšla v nakladatelství Mladá fronta, vám může pomoci jak s vyběháním nějakého toho lineckého kolečka navíc, tak i myšlenkou, že od 1. ledna začnu dělat něco pro sebe a pro svoji fyzickou kondici.

Na stránkách knihy Miloše Škorpila naleznete stovky osvědčených rad, tipů a nápadů, jak běh zapojit do každodenního života. K běhání mají kladný vztah i dva kmotři, kteří spolu s autorem publikaci v knihkupectví Academia na Václavském náměstí slavnostně pokřtili a vyprovodili mezi čtenáře. Hobby sportovec Dalibor Gondík prozradil, že „běhá jak mu zobák narostl“, a když poprvé běžel s Milošem, tak ho neustále pozoroval a sjížděl dost přísným pohledem. Česká atletka a běžkyně Ivana Sekyrová přistupuje k tomuto sportu vážněji, připravuje se na nadcházející maraton a je ráda za každou „kulišárnu“, kterou Miloš vymyslí. O zpestření slavnostního okamžiku se postaral i stylově oděný (dres a motýlek) Milan Muzikář, jenž v prostorech knihkupectví zahrál na fagot.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnut ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_skorpilova_skola_behu_obr_01

krest_skorpilova_skola_behu_obr_02

krest_skorpilova_skola_behu_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací