8. ročník Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou pomáhal i bavil

Hejbejte se 2014Desítky známých osobností, stovky dětí a neskutečná vlna energie zaplavily pražské Futurum.

Téměř 300 dětí z 18 dětských domovů zavítalo do pražského Music clubu Futurum, kde předvedlo, že mají talentu a pozitivní nálady na rozdávání. Již 8. ročník charitativní akce Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou je vždy vyvrcholením několikaměsíční dřiny a letního i podzimního soustředění, kde děti od 4 do 26 let pilují své choreografie v kategoriích Aerobic Mini, Aerobic Kadet, Aerobic Junior, Street dance, Latino dance, Muzikál a MTV dance.

Finále a Superfinále v Praze bylo nabito neskutečnou energií a celkovou atmosféru si dosyta vychutnali nejen samotné děti, ale i všichni přítomní a několik desítek pozvaných VIP hostů. Na tamním pódiu vystoupil například Braňo Polák s kolegy z muzikálu Děti ráje, Ondřej Sokol s Richardem Genzerem, Jan Kříž nebo Natálka Grossová.

Hlavní pozornost na sebe samozřejmě strhli zejména všichni vystupující kluci a holky, kteří neponechali nic náhodě a vyladili svoje vystoupení do detailů. Některé kostýmy a líčení byly doslova pohádkové. Zejména v kategorii Muzikál si daly soutěžící dětské domovy opravdu záležet. I chvíle strávené na fotbalovém zápase či s postavami ze Šíleně smutné princezny neměly chybu. Starší účastnice odhodily roztomilost, ve které bodovali ti nejmenší tanečníci, a naopak vsadily na svoji krásu.

Všichni soutěžící se samozřejmě nejvíce těšili na vyhlášení vítězů a předávání dárků. Vzhledem k rázu akce s prázdnou neodešel ani jeden účastník. Ceny a medaile navíc nepředávali jen tak obyčejní hosté, ale samé celebrity. Děti si tak mohly potřást rukou například s Vojtou Kotkem, Terezou Kostkovou, Gábinou Partyšovou, Nelou Boudovou, Lukášem Langmajerem, Romanem Šebrlem, Danou Batulkovovou, Evou Decastelo a nespočtem dalších. Akcí provázela Markéta Mayerová a Miluše Bittnerová s vydatnou pomocí Hanky Kynychové.

Jak to na akci plné smíchu, dobré nálady a nezapomenutelné atmosféry vypadalo, si můžete prohlédnout v opravdu bohaté fotogalerii na našem Facebook profilu.

hejbejte_se_2014_obr_01

hejbejte_se_2014_obr_02

hejbejte_se_2014_obr_03

hejbejte_se_2014_obr_04

hejbejte_se_2014_obr_05

hejbejte_se_2014_obr_06

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací