Rozhovor s Malvínou Pachlovou nejen o femme fatale Raluca

malvina_rozhovor_obr_00Talentovaná mladá herečka má ráda tajemné postavy a relaxuje s jehlou v ruce.
 
 
Máte rádi tajemství, napětí a šimrání v podbřišku? Toto všechno nám nabídne erotický krimi thriller Raluca, který již 11. prosince 2014 vstoupí do našich kin. V roli smyslné Ralucy se nám představí Malvína Pachlová, která se rozpovídala nejen o tom, jak se jí osudová femme fatale hrála, ale i jestli má s ní něco společného, jak tráví volný čas a kde bychom se s ní mohli potkat, kdyby se nestala herečkou.
 

Červený koberec: Ve filmu Raluca hrajete femme fatale, která výrazně ovlivní život soukromého detektiva, kterého ztvárnil Jan Dolanský. Co se Vám na Vaší postavě líbí a co naopak ne?

Malvína Pachlová: Pro mne to byla krásná herecká příležitost, i když si teď zpětně myslím, že jsem to mohla zahrát líp a trochu jinak, ale to je asi normální. :-) V mnoha věcech Raluce rozumím např. lásce, která v ní je, ale jinak moc společného nemáme. (smích) To je pochopitelné až po zhlédnutí filmu.

Červený koberec: Vy osobně, cítíte se nebo jste se někdy cítila jako femme fatale?malvina_rozhovor_obr_01

Malvína Pachlová: Rozhodně ne. Jsem stále se sebou nespokojená, ostatně stejně, jako jakákoliv jiná žena. Klasické ženské problémy, například si připadám tlustá a takové ty další věci, zvlášť ráno před zrcadlem, když se vypravuji do práce… (smích) Jako femme fatale rozhodně ne… Spíš nechápu, že jsem něco takového vůbec mohla hrát. (smích)

Červený koberec: Jak se Vám spolupracovalo s Janem Dolanským? Neměla jste obavy z množství intimních scén?

Malvína Pachlová: To jsem samozřejmě měla a dost mě to trápilo, role to byla krásná, ale těchto scén tam bylo hodně. Nakonec jsme to zvládli, samozřejmě to nebylo nic příjemného, ale natočit je bylo potřeba. Honza je výborný herec a opravdový profesionál, takže jsem v něm měla velkou oporu. Musím poděkovat i štábu, i ten byl výborný a taktní. Všichni chápali, že natáčet takhle intimní scény je náročné a ne zrovna příjemné, a tak se podle toho chovali. Děkuji jim.

Červený koberec: Když si vzpomenete na natáčení snímku Raluca, co se Vám vybaví jako první?

Malvína Pachlová: Nejspíš únava, měli jsme velmi málo času na natočení celého filmu, takže jsme točili hodně přesčasy a díky tomu spánkový deficit narůstal.

Červený koberec: Raluca je Váš celovečerní filmový debut, diváci Vás do této doby mohli vidět především v televizních seriálech (např. Ulice) nebo divadle. Je velký rozdíl točit seriál a film?

malvina_rozhovor_obr_02Malvína Pachlová: Jde tam hlavně o ucelený celek, takže víte, jak se vaše postava podrobně vyvíjí. Kdežto u seriálu se může charakter časem měnit. Mám ráda obojí, ale Raluca vám odhaluje podstatu jejího jednání až v průběhu filmu a taková tajemství mě lákají.

Červený koberec: Uvažovala jste někdy, že byste se nevěnovala hraní – filmovému i divadelnímu, ale úplně něčemu jinému?

Malvína Pachlová: Samozřejmě před přijímačkami na konzervatoř jsem přemýšlela, že pokud bych se nedostala, šla bych na mateřinky. Vždycky jsem milovala děti, takže jsem věděla, že pokud bych nedělala herectví, chtěla bych se věnovat právě jim. :-)

Červený koberec: Je pravda, že milujete ruční práce? Co jste naposledy vyrobila?

Malvína Pachlová: Ano. Teď právě dodělávám takový („aboriginský“) náhrdelník. Vyšívám z malých korálků různé vzory. Jinak šiji ještě kabelky z LP desek. Ruční práce jsou můj největší relax. Nedokážu se jen tak válet, to už musím být hodně unavená, abych odložila jehlu… (smích)

Červený koberec: Máte nějaké osobní životní motto? Pokud ano, prozradíte nám ho?

Malvína Pachlová: Když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně ne. Chci dělat práci, kterou dělám a přála bych si jí dělat co nejlépe, ale i chybami se člověk učí a ne vždy jsme se sebou spokojení, zkrátka přestože se něco nepovede, vytrvat a snažit se odvádět práci, jak nejlépe mohu. :-)

Červený koberec: Uvidíme Vás v nějakém dalším filmu? Máte již další nabídky?

Malvína Pachlová: Filmové zatím ne, uvidíme. Doufám, že ještě někdy nějakou příležitost dostanu. (smích)

malvina_rozhovor_obr_03
 
Foto: archiv filmu Raluca

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací