Návrat blbýho a blbějšího / Dumb and Dumber To – recenze

navrat_blbyho_a_blbejsiho_plakatLloyd s Harrym hledají genitální shodu.
 
 
 
S Lloydem (Jim Carrey) a Harrym (Jeff Daniels) jsme se poprvé potkali roku 1994. Dva spolubydlící a kamarádi tehdy přišli o práci, ale osud jim do cesty přihrál kufr plný peněz a krásnou ženu. Milé duo hlupáků nás dokázalo rozesmát, ale i červenat se studem, celkově ale jejich taškařice poměrně fungovala a některé vtípky přes čáru jsme jim odpustili.

Tentokrát nebude Lloyda a Harryho pohánět chtíč a konání dobrých skutků, ale volání o pomoc. Harry potřebuje najít svoji právě objevenou dceru, aby od ní mohl získat ledvinu. Hned z kraje je nám jasné, že hledání nebude probíhat právě hladce a všichni, kdo je cestou potkají, si to budou pamatovat až do smrti.

Dva nerozluční kamarádi jsou prakticky stejní jako kdysi.A jak vlastně dopadl návrat po dvaceti letech? Dva nerozluční kamarádi jsou prakticky stejní jako kdysi. Myšleno je tím jejich chování, nikoli vzhled. Čas nikdo nezastaví a ve tváři herců je to poznat na první pohled. Jinak jsou to pořád ti stejní kluci… Stejně hloupí, stejně nebezpeční k sobě i k ostatním a stejně dětinští. A to je právě ten problém. Co fungovalo u dvou mladíků a co nás tehdy rozesmálo, dnes není vtipné, ale spíše směšné.

Film je prakticky jízdou na horské hráze. Kdykoliv přijdou ke slovu gagy, které jsou založeny na podprůměrné inteligenci ústředního dua, můžeme se s chutí zasmát. Skřípat to začne ve chvíli, kdy se o slovo přihlásí zastydlá puberta, která se doslova bije s vrásčitými a vytahanými obličeji obou aktérů. V ten moment se hlásí o slovo stud. Určitě si ale nenechte ujít závěrečné titulky, při kterých na nás dýchne dojemná nostalgie.
 
 

Zábavná pyrotechnika by se do některých rukou dostat neměla.

navrat_blbyho_a_blbejsiho_foto_03
 
 

Kolik prstů ti ukazuji?

navrat_blbyho_a_blbejsiho_foto_04
 
 

Kathleen Turner nevěří vlastním očím.

navrat_blbyho_a_blbejsiho_foto_01
 
 

55%

Návrat blbýho a blbějšího / Dumb and Dumber To

Film je prakticky jízdou na horské hráze. Kdykoliv přijdou ke slovu gagy, které jsou založeny na podprůměrné inteligenci ústředního dua, můžeme se s chutí zasmát. Skřípat to začne ve chvíli, kdy se o slovo přihlásí zastydlá puberta, která se doslova bije s vrásčitými a vytahanými obličeji obou aktérů. V ten moment se hlásí o slovo stud. Určitě si ale nenechte ujít závěrečné titulky, při kterých na nás dýchne dojemná nostalgie.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací