Na premiéru třetího Hobita dorazily VIP osobnosti i fantasy bytosti

hobit_bitva_peti_armad_poster2Hobit: Bitva pěti armád započal svou spanilou jízdu napříč kiny.

Už je to tady. Jeden velký příběh došel svého naplnění. Roku 2012 se vydal Bilbo Pytlík s čarodějem Gandalfem a družinou trpaslíků na Neočekávanou cestu, 2013 překonal Šmakovu dračí poušť, až vše vyvrcholilo 2014 Bitvou pěti armád, která je právě teď k vidění v našich kinech. Přežijí lidé střetnutí s obávaným drakem? Bude Thorinovo znovunabytí pokladu šťastné? A jak se se vším vypořádá náš malý Bilbo? Tyto i mnohé další otázky zodpoví Hobit: Bitva pěti armád.

Slavnostní premiéra závěrečného dílu hobití trilogie proběhla již tradičně v multikině CineStar Anděl a těšila se hojnému zájmu z řad celebrit i fanoušků. Projekci si nenechal ujít například Braňo Polák, David Suchařípa, Hanka Kynychová, Kristýna Janáčková, Kamila Nývltová, Emma Smetana, Petr Vachler či modelka Eliška Bučková. Málokdo promeškal možnost nechat se vyfotografovat s půvabnými elfkami. Vábení neodolali ani dva bojovníci v povedených maskách připomínající Kiliho a Filiho.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_hobit_bitva_peti_armad_obr_01

premiera_hobit_bitva_peti_armad_obr_02

premiera_hobit_bitva_peti_armad_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací