Gabriela Partyšová se stala kmotrou knihy Ladislava Špačka

krest_dedecku_jeste_vypravej_obr_00Děti prosí Ladislava Špačka: „Dědečku, ještě vyprávěj“

Ladislav Špaček, bývalý tiskový mluvčí prezidenta Václava Havla a odborník na etiketu představil v knihkupectví Academia další ze svých poučných knih. Tentokrát se budou moci zaradovat všichni předškoláci. Dědečku, ještě vyprávěj je volným pokračováním úspěšné publikace Dědečku, vyprávěj, kde malá Viktorka, opravdová vnučka pana Špačka, naslouchá příběhům a pohádkám, které jí vypráví její dědeček. Zábavnou formou se tak kluci i holky dozví, jak by se měli zachovat v různých životních situacích, jako je například návštěva lékaře, dětská oslava narozenin či jízda vlakem.

Pro ty, kdo neumí ještě číst, je opět připraveno CD, které je součástí knihy. Text namluvil samotný autor, tudíž se do světa etikety a etiky pro předškoláky můžete vypravit prostřednictvím hlasu Jaroslava Špačka a ilustrací Jany Fernandes.

Kmotrou Dědečku, ještě vyprávěj se stala Gabriela Partyšová. Jejího syna Kristiána moc mrzelo, že onemocněl a nemohl publikaci pokřtít. Maminka totiž prozradila, že z něho roste malý gentleman, který pomáhá spolužačkám nosit tašky a v jídelně tácy s obědem. Všechny přítomné děti i rodiče potěšil pan Špaček za pomoci vnučky Viktorky i přednesem krátké pohádky O černém kohoutovi.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_dedecku_jeste_vypravej_obr_01

krest_dedecku_jeste_vypravej_obr_02

krest_dedecku_jeste_vypravej_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací