První dáma pokřtila Příběh opravdové vášně

krest_pribeh_opravdove_vasne_obr_00Oslaďte si život marmeládou od Blanky Milfaitové.

Téměř každý si v hloubi duše nosí svůj malý či větší sen. Ovšem jen málokdo se rozhodne odhodit strach a pokusit se ho splnit. Blanka Milfaitová si jednoho dne řekla stop, opustila každodenní stereotyp a udělala krok do neznáma. Co se dělo potom, popisuje ve své knize Příběh opravdové vášně, která obsahuje nespočet autorčiných snímků a zážitků z roční expedice „marmeládové královny“, 34 + 1 marmeládových receptů a 27 nejlepších pokrmů s marmeládou.

Slaďoučkou ovocnou pochoutku si oblíbila i první dáma Ivana Zemanová a s radostí se stala kmotrou recepisného cestopisu Blanky Milfaitové. Před samotným křtícím aktem knize navíc popřála, aby byla stejně návyková, jako autorčiny vynikající marmelády. Sklenky šampaňského se chopil i herec Otakar Brousek mladší. Ten navíc přečetl i krátkou ukázku. Slavnostní ráz akce pořadatelé podtrhli i pěveckým recitálem umělkyně Zuzany Benešové.

Jak to na akci s vůní marmelády v Café SAVOY vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_pribeh_opravdove_vasne_obr_01

krest_pribeh_opravdove_vasne_obr_02

krest_pribeh_opravdove_vasne_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací