Medvídek Paddington na slavnostní premiéře bavil malé i velké

Paddington_plakatPremiéra Paddingtona byla plná smíchu a dobré nálady.

Jít s dětmi do kina bývá mnohdy nevyzpytatelné. Buď se nudí malí návštěvníci, nebo rodiče. Pro rodinnou komedii Paddington to ale rozhodně neplatí. Roztomilý malý medvídek milující marmeládu si získá srdce mámy, táty, malého uličníka, něžné princezny i babičky. Není proto divu, že slavnostní premiéru snímku si nenechala ujít celá řada známých osobností a nespočet dalších hostů. Na eskapády 110 cm vysokého chlupáče až z Peru se do multikina CineStar Anděl přišly podívat například Hanka Kynychová, Štěpánka Duchková, Adéla Gondíková, Jana Adamcová či Eliška Kaplický s dětmi. Pozadu nezůstali ani tatínci. Příležitost pobavit se nepromeškali dva režiséři i s rodinným doprovodem, a to Jakub Kohák a Zdeněk Viktora.

Před samotnou projekcí se navíc i odměňovalo. Na dětském představení nemohla chybět oblíbená tombola o pohádkové ceny. Kdo neměl štěstí při losování čísílek, nemusel být ani trochu smutný, protože kromě krásného zážitku čekala na sedačce kinosálu na každého malého návštěvníka drobná pozornost.

Jak to na pohádkové akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_paddington_obr_01

premiera_paddington_obr_02

premiera_paddington_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací