Liam Neeson, Forest Whitaker a Olivier Megaton uvedli 96 hodin: Zúčtování na světové premiéře v Berlíně

96_hodin_taken_3_svetova_premiera_05

Herci z 96 hodin: Zúčtování se prošli po červeném koberci.

Když v roce 2008 začalo Liamu Neesonovi odtikávat 96 hodin do doby, než nenávratně ztratí svoji dceru Kim, byla to úžasná podívaná. Všem padouchům se slušelo popřát prosté: „Hodně štěstí“. O čtyři roky později se Neeson musel poprat s Odplatou, která byla prostě dvojka a navíc 96 hodin už se tak nějak nekonalo. Originální název série Taken je podstatně výstižnější. V lednu 2015 do našich kin dorazí nebezpečný tatínek potřetí a nás i jeho bude čekat Zúčtování.

Hercům i tvůrcům se nechtělo čekat až do nového roku a slavnostní světovou premiéru všem fanouškům naservírovali ještě před Vánoci. Ta se konala 16. prosince 2014 v berlínském kině Zoo Palast a těšila se hojnému zájmu filmových fandů z blízkého i dalekého okolí. Ono taky, potkat se osobně s Liamem Neesonem (Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba, Batman začíná, A-Team) se nepoštěstí každý den.

I přes velmi chladné počasí se Liam choval jako profesionál a podepisoval připravené fotografie i památníčky. Stejně srdečný byl i samotný režisér Olivier Megaton a herec Forest Whitaker (Experiment, Komorník), který v 96 hodin: Zúčtování ztvárnil detektiva Franka Dotzlera.

Všichni tři VIP hosté před začátkem projekce předstoupili před velké plátno a zodpověděli několik otázek. Neeson předvedl, že je pěkný vtipálek. Jak pánové reagovali na dotazy moderátorky, se můžete podívat ve videu na YouTube kanálu Červeného koberce. Na našem oficiálním Facebook profilu na vás čeká i rozsáhlá fotogalerie ze slavnostní akce.

96_hodin_taken_3_svetova_premiera_01

96_hodin_taken_3_svetova_premiera_02

96_hodin_taken_3_svetova_premiera_03

96_hodin_taken_3_svetova_premiera_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací