Soutěž o 10 vstupů na „zážitkovou“ projekci E.A. Poe: Podivný experiment

souteze_cerveny_koberec_bannerOslavte výročí E. A. Poea zhlédnutím filmu v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze Bohnicích.

Víte, co se stalo 19. ledna 1809? V tento den se narodil zakladatel detektivního žánru a mistr napětí a hrůzy Edgar Allan Poe. Při příležitosti oslavy narozenin a uvedení nového snímku Podivný experiment, jenž vznikl podle jedné z jeho povídek, připravila distribuční společnost Bontonfilm dvě speciální „zážitkové“ projekce. Dokážete si představit lepší místo pro zhlédnutí dobového thrilleru E. A. Poe: Podivný experiment odehrávajícího se v odlehlém ústavu pro choromyslné než v Divadle za plotem v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze Bohnicích? Pokud vás možnost vidět příběh plný tajemství a zvratů v jedinečné atmosféře nadchla, zapojte se do soutěže o 10 vstupů na představení v pátek 23. nebo v sobotu 24. ledna 2015 vždy od 19:00 hodin. Pokud se na vás štěstí neusměje, můžete si vstupenky zakoupit přímo na místě.

Každý z pěti výherců získá vstupenku pro dvě osoby na jednu ze speciálních „zážitkových“ projekcí thrilleru E. A. Poe: Podivný experiment, které se uskuteční v Divadle za plotem přímo v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze Bohnicích v pátek a sobotu 23. a 24. ledna 2015 vždy od 19:00 hodin. Vybrané datum projekce závazně zaškrtněte v soutěžním formuláři.

 

ea_poe_podivny_experiment_bl_soutez_projekce

Výherci budou kontaktováni 22. ledna 2015 nejpozději do 14:00 prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla.

Soutěžní otázka zní:

Podle jaké povídky vznikl napínavý thriller E. A. Poe: Podivný experiment?

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 16. 1. 2015 do 21. 1. 2015. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu E.A. Poe: Podivný experiment.

Soutěžní formulář:

[soutěž ukončená]

Oficiální synopse filmu E.A. Poe: Podivný experiment:e_a_poe_podivny_experiment_plakat

Kde je hranice mezi zdravým rozumem a šílenstvím? Kdo si troufne, najde odpověď v děsivé atmosféře viktoriánského ústavu pro choromyslné ve filmu E.A. Poe: Podivný experiment. Napínavý thriller vznikl podle povídky otce hororu a detektivky Edgara Allana Poea „Metoda doktora Téra a profesora Péra“ a její překvapivé vyústění je jen jedním z nečekaných zvratů filmu. V hlavních rolích se představí Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Ben Kingsley a Michael Caine.

Hrdinou filmu E. A. Poe: Podivný experiment je mladý, čerstvě vystudovaný lékař Edward, který na konci 19. století přichází na praxi do psychiatrického ústavu pro choromyslné ležícího v mlze v odlehlém koutě hor. Zde ho přivítá šéf lékařského týmu, jeho asistent i záhadná kráska Eliza, trpící panickou hrůzou z jakéhokoliv tělesného dotyku.

Edward je zasvěcován do zdejších léčebných metod a je v šoku. Dr. Lamb je příkladem osvíceného přístupu, vůči bláznům je vstřícný a svému týmu vštěpuje, aby „jedinečnost“ každého pacienta respektovali: „Proč bychom se měli snažit udělat nešťastného člověka z naprosto šťastného koně?“ Ovšem děsivá a hrůzu nahánějící „léčba“, jíž byli na konci 19. století duševně nemocní běžně vystavováni, je přítomna i zde: věznění, spoutávání, proudy ledové vody a elektřiny. To vše je pevně vryto do historických zdí ústavu a Edward objevuje poměrně znepokojivou pravdu. Psychiatrický ústav ovládli pacienti, zatímco skutečný ředitel je se svým týmem uvězněn ve sklepení. A tady napínavý příběh plný zvratů a překvapení teprve začíná…

Režie: Brad Aderson

Hrají: Ben Kingsley, Michael Caine, Kate Beckinsale, Jim Sturgess, David Thewlis, Brendan Gleeson, Fiona Shaw

Premiera v ČR: 22. 1. 2015 (Bontonfilm)

Pravidla soutěže o ceny k filmu E.A. Poe: Podivný experiment:

1. Soutěž probíhá v období od 16. 1. 2014 do 21. 1. 2015 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost BONTONFILM a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 22. 1. 2015 do 14:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů distribuční společnosti Bontonfilm a.s..

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 16. 1. 2015

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací