Dětské předpremiérové projekce filmu Velká šestka v multikinech

velka_sestka_cz_plakatVelká šestka v neděli navštíví multikino Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a Golden Apple Cinema.

Letošní první dětská předpremiéra v našich multikinech bude plná akce, humoru a citu. Velká šestka to roztočí v Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a Golden Apple Cinema již tuto neděli 18. ledna 2015. Ve vybraných řetězcích čeká na kluky i holky zábavný doprovodný program a tombola o pohádkové ceny.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Velká šestka

Kdy: 18. ledna 2015

Kde: Premiere Cinemas Praha a Teplice

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

velka_sestka_pc

 


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Velká šestka

Kdy: 18. ledna 2015

Kde: CineStar ČR (kromě CineStar Černý Most)

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

velka_sestka_cs


Co: Předpremiérové projekce filmu Velká šestka

Kdy: 18. ledna 2015

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

velka_sestka_cc


Co: Dětská neděle s Velkou šestkou

Kdy: 18. ledna 2015

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

velka_sestka_gac

Synopse filmu Velká šestka:velka_sestka_cz_plakat

Velká šestka je emocemi nabité komediální dobrodružství o malém geniálním konstruktérovi robotů jménem Hiro Hamada, který se naučí využívat svůj talent. Pomůže mu v tom jeho neméně nadaný bratr Tadashi a jejich kamarádi: dívka Go Go Tamago, vyhledávající adrenalinové zážitky, čistotou posedlý Wasabi No-Ginger, sličná chemička Honey Lemon a jejich fanda Fred. Když se parta kvůli katastrofální souhře náhod ocitne uprostřed nebezpečné hry, kterou kdosi rozehrál v ulicích San Fransokya, Hiro se obrátí na svého nejbližšího kamaráda – robota jménem Baymax – a přetvoří svou partu přátel na high-tech hrdiny odhodlané vyřešit vzniklou záhadu.

Film se inspiruje stejnojmenným komiksem od společnosti Marvel a je plný nejen komiksové akce, ale i humoru a emocí, jaké jsme si zvykli od Walt Disney Animation Studios očekávat. Snímek „Velká šestka“ režírují Don Hall („Medvídek Pú“) a Chris Williams („Bolt: Pes pro každý případ“). Produkce se ujal Roy Conli („Na Vlásku“).

Režie: Chris Williams, Don Hall

Hrají: T.J. Miller, Jamie Chung, Alan Tudyk, Genesis Rodriguez, Maya Rudolph, Damon Wayans Jr., Katie Lowes, James Cromwell, Daniel Henney, David Shaughnessy, Scott Adsit, Ryan Potter, Abraham Benrubi, Billy Bush, Daniel Gerson, Paul Briggs, Charlotte Gulezian, June Christopher, Cam Clarke, Roy Conli

Dabing: Kamil Halbich (Baymax), Ondřej Havel (Hiro), Ladislav Županič (Callaghan), Táňa Vilhelmová (GoGo), Anna Theimer Suchánková (Honey Lemon), Marek Holý (Tadashi), Michal Holán (Wasabi), Jan Dolanský (Fred), Miloslava Pleštilová (Cass), Jiří Dvořák (Krei)

Premiera v ČR: 22. 1. 2015 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací