VIP tajní agenti navštívili premiéru filmu Kingsman v kině IMAX

premiera_kingsman_obr_00I známé osobnosti si umí hrát.

Slavnostní premiéra dobrodružné akční krimi komedie Kingsman: Tajná služba se nesla v tematickém duchu. Pozvánka na akci totiž přítomným nařizovala dress code ve stylu tajného agenta. Pozvnaní VIP hosté tentokrát mile překvapili. Většina z nich totiž opravdu prozkoumala šatníky a předepsaný oděv dodržela. Bára Kodetová s Pavlem Šporclem i Bohuš Matuš s přítelkyní patřili k těm, kteří si pózování v připraveném stylovém fotokoutku s úsměvem užívali. Matuš dokonce, jako správný gentleman nepodcenil přípravu a využil služeb profesionálního čističe bot. Hravého ducha prokázal i Aleš Háma se syny, Marián Vojtko či Braňo Polák, David Radil, Kristýna Janáčková a další.

Snímek Kingsman: Tajná služba oficiálně vstoupil do našich kin, včetně sálu IMAX a 4DX, ve čtvrtek 19. února 2015 a láká na skvělou akci, humor i herecké výkony.

Jak to na slavnostní premiéře v IMAXu vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

premiera_kingsman_01

premiera_kingsman_02

premiera_kingsman_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací