V Paláci knih se křtil Zapomenutý král

krest_zapomenuty_kral_obr_00Ludmila Vaňková potěšila věrné čtenáře autogramiádou i novou knihou.

Česká žijící a píšící legenda českého historického románu, paní Ludmila Vaňková v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí představila svůj pětatřicátý román s názvem Zapomenutý král vycházející v nakladatelství Šulc–Švarc. Kniha je pozoruhodná nejen tím, že se dozvím mnoho zajímavého o českém králi Václavu I., ale zároveň je i publikací, která spojuje všech 23 svazků královských ság Přemyslovců a Lucemburků do chronologicky nepřerušené řady.

Kmotrem Zapomenutého krále se stal novinář Josef Klíma, který je obdivovatelem nejen autorčiny tvorby, ale i Ludmily Vaňkové osobně pro její vytrvalost, houževnatost a životní energii. Málokdo z nás by si troufl na Kilimandžáro a paní Vaňková se vydala vstříc dobrodružství na horském masivu v téměř sedmdesáti letech.

I přes úctyhodnou knižní sérii spisovatelka nezahálí a má v plánu podívat se na zoubek několika dalším českým panovníkům. Momentálně ale pracuje na díle, které ocení především všichni její fanoušci. Těšit se totiž můžeme na její životopis.

Jak to na křtu Zapomenutého krále vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_zapomenuty_kral_obr_01

krest_zapomenuty_kral_obr_02

krest_zapomenuty_kral_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací