Komedie Vybíjená vzala novináře do přítomnosti i minulosti

vybijena_2015_plakatChlapi z Partičky se zamilovali do Simony Krainové…

…samozřejmě pouze ve filmu Vybíjená režiséra Petra Nikolaeva, který se zabývá životními příběhy spolužáků jedné třídy. Řeší se nejen jejich lásky, přátelství a hledání štěstí, ale i zda je výhoda být krásná či naopak.

Novinářská projekce s následnou tiskovou konferencí se konala ještě před londýnskou předpremiérou v The Prince Charles Cinema ve West Endu (premiéra u nás je naplánovaná na 12. března 2015). Do pražského multikina Anděl zavítal nejen samotný režisér s autorem knižní předlohy Michalem Vieweghem, ale i všichni hlavní aktéři se svými středoškolskými já.

Přítomné samozřejmě nejvíce zajímalo, jak si herci se svými mladšími kopiemi sedli. Například Simona Babčáková poradila Johaně Vaškové, ať ji pořádně sleduje, okouká její dvě, tři typická gesta a ty pak ve filmu použije. Richard Genzer se svěřil, že nejvíce práce bylo s napodobením jeho účesu, proto s Michalem Šášinkou nejčastěji chodil k holiči a učil ho česat pěšinku. Ondřej Sokol a Michal Suchánek vtipkovali, že si nejprve omylem mladší kolegy zaměnili, a až po měsíci zjistili, že Václav Matějovský hraje Sokola a Jakub Burýšek Suchánka. Simoně Krainové a Lindě Bartošové tato nehoda stoprocentně nehrozila, protože vypadají téměř jako sestry. Jejich podoba je až neuvěřitelná.

Jak to všem aktérům na tiskové konferenci slušelo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

tiskovka_vybijena_obr_01

tiskovka_vybijena_obr_02

tiskovka_vybijena_obr_03

tiskovka_vybijena_obr_05

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací