Vybíjená slavnostně odstartovala svoji jízdu českými kiny

vybijena_2015_plakatHerci i tvůrci byli odměnění obrovským dortem s motivem filmu.

Na třídních srazech po letech bývá většinou veselo. Prohlížejí se fotografie, vyprávějí se historky a vzpomíná se na staré dobré časy, lásky, průšvihy i bolístky. Přesně o tom je i nová komedie Petra Nikolaeva Vybíjená. Na slavnostní premiéře to vypadalo podobně, protože se sešla početná tvůrčí a herecká parta, která se v multikině CineStar Anděl poměrně dobře bavila.

Do jednotlivých sálů, kde se projekce konaly, zavítal autor knižní předlohy Michal Viewegh, režisér Petr Nikolaev, Ondřej Sokol, Michal Suchánek, Richard Genzer, Simona Krainová, Linda Bartošová, Simona Babčáková, Monika Absolonová, Petra Špindlerová, Václav Matějovský, Michal Šášinka, Jakub Burýšek, Johana Vašková a mnoho dalších. Delegace byla za svou námahu odměněna gigantickým dortem v podobě plakátu Vybíjené.

Že se jednalo o opravdu hvězdnou akci, dokazuje i fakt, že se na komedii přišlo podívat i mnoho známých tváří. Do kina zavítali například Petr Čtvrtníček, Jana Švandová, Eliška Křenková, Boris Hybner tanečník Yemi s manželem či stylista Filip Vaněk.

Jak to na premiéře vypadalo a jakým účesem a grimasami všechny přítomné překvapil Michal Suchánek, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

premiera_vybijena_obr_01

premiera_vybijena_obr_02

premiera_vybijena_obr_03

premiera_vybijena_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací