Zdeněk Svěrák prozradil, že připravuje knihu složenou ze svých scénářů

autogramiada_zdenek_sverak_obr_00Pohádka Tři bratři se pyšní vlastním zpěvníkem.

Dramatik, scénárista, herec a autor textů písní navštívil ve středu odpoledne obchodní centrum Quadrio, kde se v knihkupectví Neoluxor setkal s nedočkavými fanoušky. Kromě autogramiády zde představil nejen pohádkový ZPĚVNÍK ke knize Tři bratři, ale navíc prozradil, na co se můžeme těšit v budoucnu. Tentokrát se budou radovat především odrostlejší čtenáři, protože Zdeněk Svěrák pracuje na knize, která se bude skládat z jeho scénářů v prozaické formě. Obsahovat by měla Po strništi bos, jež zachycuje autorovo nejranější dětství, dále pak Obecnou školu, Kolju a Vratné lahve.

Setkání autora se čtenáři si nenechaly ujít desítky zájemců. Zdlouhavé čekání na podpis a osobní setkání neodradilo ani nejmenší čtenáře, kteří si dlouhou chvíli krátili listováním ve Svěrákových knihách.

Jak to na autogramiádě v Neoluxoru v OC Quadrio vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

autogramiada_zdenek_sverak_obr_01

autogramiada_zdenek_sverak_obr_02

autogramiada_zdenek_sverak_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací