Slavnostní premiéra Rezistence byla plná hvězd i akrobatických skoků

rezistence_insurgent_plakat1Na rozjetý vlak spolu s Tris a Čtyřkou naskočil Kohák, Špráchalová, Fajksová či Vojnar.

Akční sci-fi snímek Rezistence nás opět zavede do postapokalyptické budoucnosti, kdy budeme odhalovat další tajemství města rozděleného do pěti frakcí.  Film můžeme od 19. března 2015 vidět v našich kinech ve 2D, 3D, IMAX 3D i ve 4DX.

Slavnostní premiéra se sice obešla bez čtvrtého rozměru, promítala se ale na gigantickém plátně v IMAXu a byla okořeněna pořádnou dávku adrenalinu. Vystoupení plné přeskoků a jiných akrobatických kousků  by bezesporu ocenili i členové frakce Neohroženosti. Napětí pociťovali všichni návštěvnici kina. Někteří si dokonce dodali tolik odvahy, že se zapojili a nechali se doslova obletovat trénovanými sportovci. Mezi přeskakovanými dobrovolníky se nacházela i Miss Earth 2012 Tereza Fajksová. Dále do IMAXu zavítal například Jakub Kohák, Vendula Křížová, Kamila Špráchalová, Petr Vojnar či Milan Cieslar, který se bude již v květnu ucházet o naši přízeň komedií Život je život.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

premiera_rezistence_obr_01

premiera_rezistence_obr_02

premiera_rezistence_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací