Pohádková neděle s filmem Ovečka Shaun ve filmu v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaTentokrát se s Pohádkovou nedělí vydáme na statek.

Mysleli jste si, že život na venkově je nudný až hrůza? O pravém opaku vás přesvědčí animák Ovečka Shaun ve filmu, který do našich kin vstupuje 2. dubna 2015. Multikino Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích připravilo pro všechny kluky a holky na blížící se víkend Pohádkovou neděli s tombolou, dárečky a předpremiérovou projekcí bláznivého dobrodružství Shaun.

Co: Pohádková neděle s předpremiérovou projekcí filmu Ovečka Shaun ve filmu

Kdy: 29. března 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

ovecka_shaun_ve_filmu_pc

Synopse filmu Ovečka Shaun ve filmu:ovecka_shaun_ve_filmu_plakat1

Život na farmě je nekonečná nuda. Každý den plyne ve stejném rytmu, Shaun musí poslouchat a dělat co farmář nařídí. Jak jen mít jeden jediný den volna? To chce pořádný plán, takže Shaun vymyslí způsob, jak mít zase jeden odpočinkový den. Ale i plánovat se musí umět a každý plán se může zvrtnout! Shaun a další ovce přijdou s mazaným trikem jak farmáře uspat. Skáčou stále dokolečka přes ohradu, farmář počítá, počítá a počítá své ovečky, až nakonec usne. Ovce potom farmáře opatrně uloží do starého karavanu v rohu hřiště a předstírají, že je noc.

Režie: Mark Burton, Richard Starzak

Premiera v ČR: 2. 4. 2015 (Bohemia Motion Pictures)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací