Pohádková neděle s filmem WINX CLUB – V tajemných hlubinách v Premiere Cinemas Olomouc

premiere_cinemas_bilacervenaVelikonoční Pohádkovou neděli prožijeme s Winx Clubem.

První dubnová olomoucká Pohádková neděle bude ve znamení hrdinů a hlavně hrdinek z Winx Clubu. Na jedno odpoledne se do Premiere Cinemas Olomouc vrátí animák WINX CLUB – V tajemných hlubinách. Všechny poslušné děti se mohou těšit na oblíbenou tombolu o pohádkové dárky a spoustu zábavy. Rodiče potěší snížené vstupné.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu WINX CLUB – V tajemných hlubinách

Kdy: 5. dubna 2015 od 14:00

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Za kolik: 79 Kč

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

pohadkova_nedele_olomouc

Synopse filmu WINX CLUB – V tajemných hlubinách:winx_club_poster

Winx jsou zpět! Tentokrát se chtějí chopit císařského trůnu a aktivovat ohromnou sílu, omylem však probudí krutou vílu Politeyu, která byla zakletá třemi čarodějkami. Ona je však připravená uzavřít s Winx dohodu. Víla Politeya jim řekne, že proto aby aktivovali trůn je potřeba osvobodit Tritanuse z Oblivionu, ale předtím musí získat životní sílu krále. Winx si okamžitě vzpomněly na Skaje, který je králem Eraklionu a manželem Bloom. Čarodějnice vyráží do Gardenije, kde Bloom a Skáj tráví společné chvíle..

Režie: Iginio Straffi

Premiera v ČR: 30. 10. 2014 (HCE)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací