Předpremiéra Nočního běžce v Premiere Cinemas a Cinema City

nocni_bezec_plakatLiama Neesona čeká noční proběhnutí.

Liam Neeson opět pomáhá dostat se z problémů vlastní rodině, tentokrát ve filmu Noční běžec, který do našich kin dorazí 16. dubna 2015. Na předpremiérovou projekci si můžete zajít již ve středu 15. dubna 2015 do multikina Premiere Cinemas v rámci cyklu Světový film. Do Cinema City jsou zváni všichni členové tamního věrnostního programu.

Co: Předpremiéra filmu Noční běžec

Kdy: 15. dubna 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

nocni_bezec_pc


Co: Předpremiéra filmu Noční běžec pro členy klubu Cinema City

Kdy: 15. dubna 2015

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

nocni_bezec_cc

Synopse filmu Noční běžec:nocni_bezec_plakat

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D’Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. Mike je na útěku a jediné Jimmyho pokání za hříchy minulosti může spočívat v tom, aby syna ochránil před stejným osudem, jaký nepochybně čeká jeho… aby se neocitl na špatné straně zbraně. Nyní, když už pro něj není žádné místo bezpečné, zbývá Jimmymu už jen jedna noc, aby se rohodl, ke komu má být loajální, a aby zjistil, zda konečně může něco udělat správně.

Hrají: Ed Harris, Joel Kinnaman, Liam Neeson, Vincent D’Onofrio

Režie: Jaume Collet-Serra

Premiera v ČR: 16. 4. 2015 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací