Předpremiéra filmu Avengers: Age of Ultron se neobejde bez projekce prvních Avengers

cinema_city_cinestar_gac_pcDejte si schůzku s neohroženými Avengers.

Iron Mana, Kapitána Ameriku, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye milují muži i ženy. Po prvním filmu z roku 2012 a několika samostatných snímcích se celá partička vrací na plátna kin v akčním fantasy dobrodružství Avengers: Age of Ultron. Díky opravdu vysoké koncentraci slavných jmen a velké fanouškovské základně si můžeme v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a Golden Apple Cinema vychutnat nejen žhavou předpremiéru, ale i projekci prvního dílu Avengers. „Pouze“ předpremiéra pokračování proběhne v pražském IMAX a sále 4DX. Vybraná kina nabízí i spoustu dárečků a speciální menu.

Co: Předpremiéra filmu Avengers: Age of Ultron + projekce filmu Avengers

Kdy: 29. dubna 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Avengers_Age_of_Ultron_pc


 

Co: Předpremiéra filmu Avengers: Age of Ultron + projekce filmu Avengers

Kdy: 29. dubna 2015

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

Avengers_Age_of_Ultron_cc


 

Co: Předpremiéra filmu Avengers: Age of Ultron

Kdy: 29. dubna 2015

Kde: IMAX a 4DX

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City 


Co: Předpremiéra filmu Avengers: Age of Ultron + projekce filmu Avengers

Kdy: 29. dubna 2015

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

Avengers_Age_of_Ultron_cs


Co: Předpremiéra filmu Avengers: Age of Ultron + projekce filmu Avengers

Kdy: 29. dubna 2015

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

Avengers_Age_of_Ultron_gac

Oficiální synopse filmu Avengers: Age of Ultron:avengers_age_of_ultron_plakat

Marvel Studios uvádí snímek „Avengers: Age of Ultron,” který je výpravným pokračováním největšího super-hrdinského filmu všech dob. Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů.

Ve filmu „Avengers: Age of Ultron” od studia Marvel exceluje Robert Downey Jr., který se vrací jako Iron Man, dále Chris Evans jako Kapitán Amerika, Chris Hemsworth jako Thor a Mark Ruffalo jako Hulk. Dalšími hvězdami jsou Scarlett Johansson jako Black Widow a Jeremy Renner jako Hawkeye. Ve vedlejších rolích se opět představí Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Cobie Smulders jako agentka Maria Hill. Tým super-hrdinů se musí dát znovu dohromady, aby porazil Jamese Spadera coby Ultrona, děsivého robota, jehož cílem je vyhubení lidské rasy. Cestou narazí na dvě záhadné a mocné nové postavy Wandu Maximoff, kterou hraje Elizabeth Olsen, a Pietra Maximoffa, jehož hraje Aaron Taylor-Johnson, a zároveň se shledají se starým přítelem s novou vizáží, neboť z Paula Bettanyho se stane Vision. Scénáře a režie se ujal Joss Whedon, producentem je Kevin Feige. Film studia Marvel „Avengers: Age of Ultron” vychází ze stále populárního komiksu společnosti Marvel „The Avengers,“ jehož první číslo vyšlo v roce 1963. Připravte se na zběsilou akční jízdu, neboť Avengers se vrací ve filmu „Avengers: Age of Ultron” 30. dubna 2015!

Režie: Joss Whedon

Hrají: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders a James Spader a Samuel L. Jackson jako Nick Fury

Premiera v ČR: 30. 4. 2015 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací