Matthew Lombardo, autor hry High – Lety Peklem navštívil Prahu

High_plakatLombardo je z Prahy nadšený, i když se v ní několikrát ztratil.
 
 
 
Od 25. března 2015 můžeme v pražské La Fabrice spatřit hru High – Lety peklem amerického producenta a dramatika Matthewa Lombarda žijícího v New Yorku. Ten byl z českého uvedení tak nadšený, že neváhal a přiletěl do Prahy, aby zhlédl představení na vlastní oči. high_lety_peklem_lombardo_obr_01„Jsem velice rád, že zde dnes mohu být. Je to pro mě velká čest. Jsem poprvé v Praze. Je to nádherné město, kde se můžete procházet. Procházel jsem se celý den a asi desetkrát jsem se ztratil. Strašně se těším, až tu hru večer uvidím, protože jsem si s Evou Jeníčkovou a Viktorem Taušem (režisér hry u nás) utvořil skutečně speciální vztah,“ prozradil vzácný host.

Komorní hru pro tři herce do České republiky přivedla Eva Jeníčková, kterou příběh natolik uhranul, že neváhala a dala se do pátrání. Přes počáteční nezdary Jeníčkovou napadlo napsat samotnému Lombardovi na Facebooku. Ten se svěřil, že i když na FB dostává skutečně podivné vzkazy, tak z Eviny zprávy vycítil upřímný hereččin zájem o dílo a neváhal se domluvit na spolupráci.

high_lety_peklem_lombardo_obr_02Představení High – Lety peklem se odehrává v léčebně závislostí, kam nastoupil nový pacient Cody Randall (Alexandr Borodin). Jeho přijetí není standardní, protože devatenáctiletý mladík byl nalezen v motelu nad tělem předávkovaného čtrnáctiletého chlapce. Sestra a terapeutka Jamison Connely (Eva Jeníčková) i přes protesty uposlechne příkazu Otce Michaela Delpappa (Martin Pechlát) a vezme si Codyho případ na starost.
 
 
Jak návštěva Matthewa Lombarda v divadle La Fabrika vypadala, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

high_lety_peklem_lombardo_obr_03
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací