Pohádková neděle s filmem Pírkovo dobrodružství v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaPasažéři na let do Afriky ať se neprodleně dostaví do Premiere Cinemas.

Letěli jste někdy do Afriky? Osamělé ptáče Pírko také ne, ale letos se to změní. Cesta to nebude jednoduchá, ale zaručeně se u ní nudit nebudete. Předpremiéra roztomilého animáku Pírkovo dobrodružství proběhne v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích již 3. května 2015 v rámci Pohádkové neděle.

Co: Pohádková neděle s předpremiérovou projekcí filmu Pírkovo dobrodružství

Kdy: 3. května 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

pirkovo_dobrodruzstvi_pc

Synopse filmu Pírkovo dobrodružství:pirkovo_dobrodruzstvi_plakat

Pírko je ptačí sirotek, který nevyniká ani krásou peří ani sokolí sílou. Je hubený, opelichaný a žije sám v hnízdě, ze kterého ještě nikdy nevyletěl. Tak moc by chtěl táhnout do Afriky s hejnem ptačích kamarádů! Až se jednoho dne naskytne jedinečná příležitost. Sebere veškerou odvahu a vydává se za dobrodružstvím, na jehož konci leží vysněné africké zimoviště. Tedy možná. Pírko ještě nikdy nikam neletěl a tak nepozná, jestli ho zobák táhne na sever nebo na jih. Ale někdy, když hledáte přátelství a lásku, je důležitější cesta než její cíl. Tak roztáhněte křídla a vydejte se na pohádkový let plný humoru a nadhledu z ptačí perspektivy.

Režie: Christian De Vita

Hrají: Arthur Dupont, Sara Forestier, Pierre Richard, Isabelle Renauld, Nathalie Boutefeu

Premiera v ČR: 14. 5. 2015 (Blue Sky Film)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací