Slavnostní premiéru Avengers: Age of Ultron navštívili i samotní superhrdinové

avengers_age_of_ultron_plakatPotkejte se s Iron Manem, Hulkem, Thorem a Kapitánem Amerikou v IMAXu.

Fanoušci komiksů od Marvelu se konečně dočkali dalšího dobrodružství s oblíbenými hrdiny. Akcí nadupaný snímek Avengers: Age of Ultron vtrhl nejen do všech našich obyčejných kin a multiplexů, ale i do pražského IMAXu, kde se konala i slavnostní premiéra plná VIP hostů.

Potřást si rukou s Hulkem, potěžkat Thorovo kladivo, obdivovat Iron Manovo brnění či se na chvíli ukrýt za štítem Kapitána Ameriky přišli Markéta Hrubešová, Linda Finková, Zdeněk Piškula, Hana Mašlíková, Petr Vojnar, Gabriela Filipi, Martina Pártlová, Monika Leová a mnoho dalších. Poslední jmenovaná kráska neponechala nic náhodě a přítomným fotografům dala jasně najevo, který z Avengers je její favorit.

Do kina ale nezavítali pouze běžní diváci, ale i samotní Avengers. Kromě soch v životní velikosti na akci dorazila celá skupinka malých hrdinů. Ti nejdříve předvedli tematicky laděné taneční vystoupení, hned poté se chopili popcornu a hnali se do sálu obdivovat svoje předobrazy.

Kino IMAX na filmové fanoušky myslí i dále a připravilo pro ně hned dvě lahůdky. Sochy Iron Mana, Hulka, Thora a Kapitána Ameriky zůstanou ve foyer po celý premiérový týden a vy si s nimi budete moci udělat stylovou selfie. Druhým překvapením je promítání traileru na Hvězdné války před každou projekcí Avengers: Age of Ultron.

Jak to na slavnostní VIP premiéře filmu Avengers: Age of Ultron v IMAXu vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

premiera_avengers_age_of_ultron_obr_01

premiera_avengers_age_of_ultron_obr_02

premiera_avengers_age_of_ultron_obr_03

premiera_avengers_age_of_ultron_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací