Slavnostní premiéru Šíleného Maxe: Zběsilá cesta uvedl Jakub Kohák v kůži

premiera_sileny_max_zbesila_cesta_obr_00Ozbrojení VIP hosté zhlédli Šíleného Maxe.

 

Trojice filmových Šílených Maxů (Šílený Max, Šílený Max 2 – Bojovník silnic a Šílený Max a Dóm hromu) má zbrusu nového brášku. Od prvního dílu uplynulo celých 36 let, technologie pokročily, rozpočty se znásobily a režisér George Miller tak mohl naplno rozpoutat postapokalyptické běsnění plné obrněných vozů a bláznivých postav se sebevražednými premiera_sileny_max_zbesila_cesta_obr_04sklony. Nadupaná akční jízda Šílený Max: Zběsilá cesta, která je v našich kinech k vidění od 14. května 2015, se neobešla bez slavnostní premiéry.

Pokud se ovšem nechcete ocitnout před branami Valhally dříve, než by vám bylo milé, není na škodu vyzkoušet si, jak přesnou máte mušku. Střelnice připravená u vstupu do multikina jednoduše odhalila, kdo by ve světě George Millera měl alespoň minimální šanci na přežití. Zbraní se s ochotou chopil i Marian Vojtko, Bohuš Matuš s přítelkyní či Pavel Soukup s rodinou. Film ovšem lákal i něžné duše, jako je například modelka a spisovatelka Veronika Kašáková. O samotné uvedení slavnostní premiéry se postaral stylově oblečený Jakub Kohák. Už jen nasednout na pekelně vytuněný vůz a přidat se k šílené jízdě.

Jak to na premiéře Šíleného Maxe vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_sileny_max_zbesila_cesta_obr_01

premiera_sileny_max_zbesila_cesta_obr_02

premiera_sileny_max_zbesila_cesta_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací