Na slavnostním uvedení Život je život to zkrátka žilo

premiera_zivot_je_zivot_obr_06Stašová, Táborský a skvělí bubeníci roztančili pražské kino Lucerna

Nová akční komedie Život je život režiséra Milana Cieslara je od 21. května 2015 k vidění nejen v našich, ale i slovenských kinech. Nejen na otázky týkající se Života, nám Cieslar odpovídal v krátkém rozhovoru.

Jak už bývá zvykem, den před oficiálním uvedením se konala i slavnostní premiéra, včetně novinářské projekce s tiskovou konferencí. Do kina Lucerna tak během jednoho dne hned dvakrát dorazila vzácná delegace.

V odpoledních hodinách vedle sebe ke stolečku usedli i filmoví manželé Ondřej Vetchý a Simona Stašová, kteří ve snímku řeší milostné trable nejen svých tří dcer (Tereza Voříšková, Barbora Poláková, Sara Sandeva). Na přetřes přišly i bicepsy a pekáč buchet na břiše. Vetchý totiž hraje nejen usedlého tatínka a policistu s rostoucím pupíčkem, ale i neohroženého agenta ve stylu Jamese Bonda, kde předvádí své vypracované tělo v plavkách. Na dotaz, zda se na roli v tomto ohledu nějak speciálně připravoval, odpověděl: „Třicet let jsem sportoval a představa, že bych to nahonil za týden před natáčením, je absurdní. Akorát člověk přestane jíst ovarové koleno, buřty a týden si to odepře.“ Navíc ještě dodal, že svaly nejsou všechno a nejde pouze o figuru, to je to poslední.

Na natáčení zavzpomínal i Miroslav Táborský, který se smíchem poznamenal, že scéna s třiceti polonahými kráskami ho potkala až v době, „kdy je po sklizni“. Dobrou náladu a smysl pro humor provázel Táborského a Stašovou i během večerní premiéry, kde neváhali a pustili se do tance za zvuku skupiny bubeníků.

Vedle ostřílených herců jsme mohli v Život je život spatřit i talentovanou slovenskou zpěvačku Kristínu Pelákovou, která do Lucerny dorazila ve stylových zlatých šatech. Pokud máte pocit, že jste tyto šaty už někde viděli, máte pravdu. V klipu k písni No. 1. (která je ústředním songem filmu) v nich svádí Ondřeje Vetchého v jeho agentské podobě. I ona nám zodpověděla několik všetečných otázek.

Tím ale herecká a tvůrčí delegace zdaleka nekončila. Uvedení snímku v kině si nenechala ujít celá řádka vzácných hostů, mezi kterými jste mohli poznat například i Stanislava Zindulku, Richarda Genzera, Terezu Voříškovou, Petra Vančuru, Saru Sandevu a mnoho dalších.

Jak středeční odpoledne a večer v kině Lucerna vypadaly, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem oficiálním Facebook profilu.

premiera_zivot_je_zivot_obr_01

premiera_zivot_je_zivot_obr_02

premiera_zivot_je_zivot_obr_03

premiera_zivot_je_zivot_obr_04

premiera_zivot_je_zivot_obr_05

premiera_zivot_je_zivot_obr_00

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací