Pařba v Bangkoku / The Hangover Part II – recenze

Bangkok se Vám dostane pod kůži, doslova.
 
 
Naši staří zámí Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis), Doug (Justin Bartha) a Mr. Chow (Ken Jeong)  jsou opět tu pod taktovkou Todda Phillipse. Stu se žení, tentokrát doopravdy a z lásky a je potřeba udělat nějakou rozlučkovou párty. Ta poslední v Las Vegas se jim trochu zvrhla a proto se rozhodnou pro nevinný táborák na pláži. Jak se ukáže, vše nevyšlo podle plánu a trojice kamarádů (Stu, Phil a Alan) se probouzejí v neznámém hotelu kdesi v Bangkoku a chybí jim nevěstin bratr Teddy (Mason Lee). Hrůzostrašné probuzení, co myslíte? Proto se vydávají do ulic plných prachu, špíny, spocených těl, barů a prostitutek, které nabízejí více, než se na první pohled zdá.

Pokud jste viděli Pařbu ve Vegas, víte do čeho jdete. Tod Philipse se držel naprosto stejného scénáře. Jen na Vás čekají jiné gagy a pátrat budete po jiném členu rozlučkové party. Film je proto ochuzen o originalitu a svěžest staršího brášky. I přesto Vás spousta vtipů pobaví. Některá minulá dobrodružství jsou prohloubena a posunuta o level výše. A navíc, mají tyto rozlučky se svobodou velmi silnou zbraň v podobě hereckého obsazení. Tato parta si opravdu sedla a jednotlivé postavy mají v malíčku. Ale ať se snažím sebevíc, takové to kouzlo, které vyzařovala jednička, jsem tu nenašla.

Pařba v Bangkoku je film mnoha tváří. Těšit se můžete na detektivní zápletku, spoustu vtipů, honiček, ale i akčních scén. To vše je okořeněno samotným dekadentním prostředím Bangkoku. Musíte být neustále ve střehu, jinak budete pozřeni zaživa. Nuda Vás rozhodně nečeká. Úplně v samotném závěru je servírována pomyslná sladká tečka. I druhá pánská jízda se neobešla bez důkladné foto-dokumentace. Proto, sbalte si baťůžek, fotoaparát, desinfekci, láhev čisté vody a vyražte do Bangkoku.
 

Romantická plavba s kamarády.


 

Alan, jmenuji se Alan a mám rád melouny.


 

A takhle to začalo …

 
 

70%

Pařba v Bangkoku / The Hangover Part II

Pařba v Bangkoku je film mnoha tváří. Těšit se můžete na detektivní zápletku, spoustu vtipů, honiček, ale i akčních scén. To vše je okořeněno samotným dekadentním prostředím Bangkoku. Musíte být neustále ve střehu, jinak budete pozřeni zaživa. Nuda Vás rozhodně nečeká.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací