Australská spisovatelka Brooke Davisová se v Praze setkala se svými fanoušky za zvuku didgeridoo

krest_ztraty_a_nalezy_obr_00Palác knih Luxor se vydal na návštěvu k protinožcům.

„Příběh, který vás rozesměje, rozpláče a přesvědčí o tom, že na změnu není nikdy pozdě.“ Přesně to nalezneme na stránkách románu Ztráty a nálezy australské spisovatelky Brooke Davisové. Tato usměvavá a veselá mladá žena si prošla velmi těžkým životním obdobím, které bylo impulsem pro napsání její prvotiny, Ztráty a nálezy. „Když jsem na knize pracovala, neměla jsem ani tušení, jak populární bude“, svěřila se Brooke. V současnosti jsou práva na knihu prodána do 26 zemí a přeložena bude do 25 jazyků. Na pulty českých knihkupectví ji přináší nakladatelství Mladá fronta, které autorku pozvalo do Prahy, a ona ho s nadšením přijala.

V Paláci knih Luxor na spisovatelku čekal celý zástup fanoušků, kteří toužili nejen po osobním setkání a autogramu, ale i fotografii na památku. Stylovou atmosféru na akci vykouzlily melodické a uklidňující tóny typického australského hudebního nástroje didgeridoo. I vzácní hosté měli k Austrálii blízko. Jedním z kmotrů byl honorární konzul Austrálie v Praze Petr Vondráček. Společnost mu dělala herečka Veronika Arichteva, jež z knihy přečetla krátkou ukázku.

Brooke Davisová se přiznala, že je velmi ráda, že Prahu mohla opět navštívit. Poprvé tu byla před deseti lety, kdy absolvovala klasickou turistickou tour po památkách. Dokonce si pochutnala na pivu přímo na Václavském náměstí při západu slunce. Což je krásný zážitek, který se ji vryl do paměti.

Jak setkání s Brooke Davisovou vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_ztraty_a_nalezy_obr_01

krest_ztraty_a_nalezy_obr_02

krest_ztraty_a_nalezy_obr_04

krest_ztraty_a_nalezy_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací