Ondřej Sokol zvládá víc věci najednou, točí Dvojníky

dvojnici_maly_plakatVíte, co mají společného Honza Rambousek a Richard Prospal?
 
 
 
Režisér Jiří Chlumský se pustil do projektu, který může způsobit zdvojené vidění. V druhé polovině června 2015 padla v Litoměřicích první klapka komedie Dvojníci s talentovaným hercem a režisérem Ondřejem Sokolem v hlavní roli. Oblíbený umělec bude tentokrát mít dvakrát tolik práce, protože ztvárňuje nejen sympatického podvodníka a sukničkáře Honzu Rambouska, ale i pedantského středoškolského profesora Richarda Prospala. Řízení osudu je ovšem nevyzpytatelné a tito dva naprosto odlišní muži se nejen střetnou, ale dojde i k záměně, která s sebou ponese spoustu komických i nebezpečných situací.

Během června a července bude tvůrčí tým a celá řádka známých herců, jako je  Petr Nárožný, Jakub Kohák, Miroslav Etzler, Petr Čtvrtníček, Milan Šteindler, Miroslav Táborský, Zuzana Slavíková, Jitka Schneiderová či Simona Krainová, k vidění nejen v Litoměřicích, ale i v Praze a ve Slaném.

Film do českých kin vstoupí během února 2016.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací