Předpremiérové projekce filmu Bez kalhot XXL v multikinech Cinema City a CineStar

cinema_city_cinestarProžijte vášnivý večer s neodolatelným Tatumem.

V letním horku oblečení tak akorát překáží. Channing Tatum a další krasavci odhodili stud a ocitli se Bez kalhot XXL. Pokračování vzrušujícího snímku do našich kin dotančí 16. července 2015, pokud se vám ale sbíhají sliny již teď, můžete si zajít na předpremiérovou projekci do multikina CineStar (pouze pro členy věrnostního klubu) nebo Cinema City již 5. července 2015.

Co: Předpremiéra filmu Bez kalhot XXL

Kdy: 5. července 2015

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

bez_kalhot_2_cc2


Co: Předpremiéra filmu Bez kalhot XXL pouze pro členy klubu

Kdy: 5. července 2015

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

bez_kalhot_xxl_cs2

Oficiální synopse filmu Bez kalhot XXL:bez_kalhot_2_poster

Děj filmu „Bez kalhot XXL“ navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dech beroucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí.

Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti.

 

Režie: Gregory Jacobs

Hrají: Adam Rodriguez, Andie MacDowell, Elizabeth Banks, Channing Tatum, Joe Manganiello, Matt Bomer

Premiera v ČR: 16. 7. 2015 (Freeman Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací