Pohádková neděle s filmem Píseň moře v Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

premiere_cinemas_bilacervenaBlížící se Pohádková neděle bude mít oscarový nádech.

Animovaná pohádka Píseň moře se může pochlubit mnoha kladnými kritikami i nominací na Oscara. Chcete-li začít letní prázdniny slavnostně, zajděte si 5. července 2015 do multikina Premiere Cinemas v Olomouci a Teplicích na obnovenou premiéru tohoto dechberoucího snímku v rámci Pohádkové neděle.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Píseň moře

Kdy: 5. července 2015

Kde: Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

Za kolik: od 79 Kč

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

pohadkova_nedele_premiere_cinemas_79

Synopse filmu Píseň moře:pisen_more_2014_poster

V bájné krajině starých Keltů žije na osamělém majáku otec s dcerou a synem. Život celé rodiny se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se ukáže, že malá dcerka je poslední z tuleních víl. Jedině ona totiž může písní moře zachránit všechny pohádkové bytosti, které proměnila v kámen čarodějnice Macha. Po vysoce ceněné animované pohádce Brendan a tajemství Kellsu (nominace na Oscara) přichází irský režisér Tomm Moore s dalším kouzelným příběhem v celovečerním filmu. Nádherně animovaný svět keltských mýtů a nadějeplné vyprávění o síle rodičovské a sourozenecké lásky vynesly mladému režisérovi nejen srovnání s největšími mistry animovaného filmu, ale také už druhou nominaci na Oscara.

Režie: Tomm Moore

Hrají: Brendan Gleeson, Fionnula Flanagan, David Rawle, Pat Shortt, Lisa Hannigan, Jon Kenny, Lucy O’Connell

Premiera v ČR: 19. 3. 2015 (Aerofilms)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací