Dětské předpremiérové projekce filmu V hlavě v multikinech

v_hlave_2015_plakat2Zjistěte, co se odehrává puberťačce v hlavě.

Emoce umí rozhodit i dospěláka. Dokážete si ale představit, co se honí hlavou puberťačce, která se musí vyrovnat se stěhováním kvůli práci jejího tatínka? Originální animák od Pixaru V hlavě vstupuje do našich kin sice až 23. července 2015, vy ovšem máte možnost navštívit některou z předpremiérových projekcí v multikině Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar nebo Golden Apple Cinema již tuto neděli 12. července 2015.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu V hlavě

Kdy: 12. července 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

v_hlave_pc

 


Co: Předpremiérové projekce filmu V hlavě

Kdy: 12. července 2015

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

v_hlave_cc


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu V hlavě

Kdy: 12. července 2015

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

v_hlave_cs

 

 


Co: Dětská neděle s Ríšou a předpremiérou filmu V hlavě

Kdy: 21. června 2015

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

v_hlave_gac

Synopse filmu V hlavě:v_hlave_2015_plakat2

Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi – Euforií, Strachem, Vztekem, Nechutí a Depkou. Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Jak se Riley se svými emocemi společně pokoušejí vyrovnat s problémy nových začátků v San Franciscu, propuká v Řídícím centru zmatek. Ačkoliv se Euforie, Rileyina hlavní a nejdůležitější emoce, pokouší zachovat všem pozitivní myšlení, objevují se mezi jednotlivými emocemi neshody v tom, jak se co nejlépe vypořádat s novým městem, domovem a školou.

Ať už se jednalo o dobrodružný balónový let vysoko v oblacích či velkoměsto plné příšerek, zavedl oscarový režisér Pete Docter (Vzhůru do oblak, Příšerky s.r.o.) diváky vždy na ojedinělá a nápaditá místa. V původním filmu společnosti Disney Pixar V hlavě nás zavede do těch nejpozoruhodnějších míst, jaká vůbec mohou existovat – do lidské mysli.

Režie: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen

Hrají (hlasy): Ivana Korolová (Radost), Zuzana Slavíková (Smutek), Michal Bumbálek (Bing Bong) Pavel Tesař (Strach), Jaromír Meduna (Vztek), Nikola Votočková (Nechuť), Klára Nováková (Riley), Andrea Elsnerová (maminka), Martin Písařík (tatínek)

Premiera v ČR: 23. 7. 2015 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací