Soutěž o 10 vstupů na slavnostní premiéru filmu Ant-Man v IMAX

souteze_cerveny_koberec_bannerVydejte se na Ant-Mana do IMAXu v originále a 3D.

Pražské kino IMAX, které vyniká unikátním obrazem, prostorovým zvukem a špičkovým 3D efektem nám představí dalšího superhrdinu. Ant-Man dokáže nejen několikanásobně zmenšit své fyzické rozměry, ale i zvětšit svoji sílu. V hlavních rolích malých/velkých hrdinů se nám představí Paul Rudd a Michael Douglas. Chcete-li tyto pány slyšet v originálním znění a vidět ve 3D, máte jedinou možnost, a to právě IMAX. Líbí se vám tato představa? Zapojíte-li se do naší aktuální soutěže, můžete vyhrát jeden z pěti vstupů pro dvě osoby na středeční slavnostní premiéru a osobně spočítat, kolik mravenců se vejde na velké IMAX plátno.

 

Každý z pěti výherců získá vstup pro dvě osoby na slavnostní premiéru filmu Ant-Man v kině IMAX, která se uskuteční ve středu 15. července 2015 od 19:00 v kině IMAX na Floře v Praze.

ant_man_bl_soutez_imax

Výherci budou kontaktováni 14. července 2015 nejpozději do 21:00 prostřednictvím e-mailu, který uvedli v soutěžním formuláři.

Soutěžní otázka zní:

Jak zní civilní jméno mladého Ant-Mana, kterého v nové akční sci-fi podívané hraje Paul Rudd?

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 11. 7. 2015 do 14. 7. 2015 do 12:00. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Ant-Man.

Výherce budeme informovat nejpozději do 21:00 hodin 14. 7. 2015 prostřednictvím e-mailu.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Ant-Man:ant-man_poster_imax

Bývalý zloděj Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět.

Režie: Peyton Reed
Hrají: Paul Rudd, Michael Douglas, Michael Peña, Evangeline Lilly, Patrick Wilson, Kevin Weisman

Premiera v ČR: 16. 7. 2015 (Falcon)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Ant-Man:

1. Soutěž probíhá v období od 11. 7. 2014 do 14. 7. 2014 do 12:00 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním komentáře na položené otázky prostřednictvím Facebook profilu.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Každá další odpověď z téhož Facebook profilu nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala PRagency – PRomotion, s.r.o..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14. 7. 2015 do 21:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů společnosti PRagency – PRomotion, s.r.o..

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 11. 7. 2015

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací