Akční léto 2015 v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City a CineStar

cinema_city_cinestar_premiereZpestřete si filmové léto slevou nebo soutěží.

K létu patří dovolená, chvíle strávené s přáteli a hlavně kopec zábavy. To si myslí i naše multikina, proto si pro nás připravila speciální letní lahůdky. Pokud máte hravou dušičku, určitě vás zaujme nabídka Cinema City. Preferujete-li výhodnou cenu, potěší vás Premiere Cinemas.

Premiere Cinemas se řídí heslem: „Padouch nebo hrdina, v kině jsme jedna rodina.“ Vyfotíte-li se v některém z multikin v Premiere Cinemas v Praze, Olomouci nebo Teplicích a obrázek zašlete na e-mail letní soutěže, můžete se stát některým ze šťastných majitelů 2 VIP vstupenek. Autoři nejoriginálnějších fotografií budou vybírání každý týden. Navíc můžete i ušetřit! Přijdete-li do kina s rodinou nebo přáteli, tak zaplatíte za 4 vstupenky jako za zlevněné rodinné vstupné a ušetříte celých 180 Kč.

Cinema City se o slovo opět hlásí CINEMIX. Na vámi zakoupené vstupence naleznete unikátní číslo, které můžete zadat do formuláře doma prostřednictvím webové stránky nebo přímo v kině na stojanu s tablety. Vyhrát můžete například nový SEAT Ibiza, skútr Kymco Super 8, fotoaparát Nikon Coolpix, zájezd pro 2 osoby na Maltu, popcorny, vstupenky do Cinema City a mnoho dalších lákavých cen.

CineStar myslelo především na dvojice. Zakoupíte-li si „Menu pro dva“ obdržíte od obsluhy stírací los, který vám může přinést 50 Kč slevu na vybraná Menu nebo volnou 2D vstupenku.

Co: Ušetři, vyfoť se a vyhraj vstupenky do multikina Premiere Cinemasleto_premiere_cinemas_2015

Kdy: 6. července – 30. srpna 2015

Kde: Premiere Cinemas

Podrobnosti: Premiere Cinemas


Co: Staň se vítězem – v CINEMIXU vyhrává každýleto_cinema_city_2015

Kdy: 2. července – 31. srpna 2015

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti: Cinemix


Co: Léto v Cinestaruleto_cinestar_2015

Kdy: 1. července – 31. srpna 2015

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti: CineStar


Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací