Slavnostní premiéra Bez Kalhot XXL nabídla sexy chlapy na plátně i přímo v sále

bez_kalhot_xxl_plakatDvojitá dávka obnažených mužských těl rozparádila publikum.

Co takhle začít léto žhavou párty? Channing Tatum, Joe Manganiello, Kevin Nash, Matt Bomer a Adam Rodriguez hlásí návrat, aby nám ukázali, že stále dokáží svůdně zavlnit boky a dostat tak dámské publikum pořádně do varu. Snímek Bez kalhot XXL se navíc do našich kin vrátil ve velkém stylu a za vzrušeného vřískotu nespočtu dam. Slavnostní premiéra totiž rozhodně nebyla pro nezletilé publikum. Do kinosálu těsně před projekcí vtrhla skupina California Dreams, jež názorně ukázala, že nejen striptérská skupina Králové Tampy, umí předvést pořádnou show. Čtveřice mužů neponechala nic náhodě, a po krátkém striptýzu před plátnem se vmísila do publika a předvedla mnoha ženám své přednosti pěkně zblízka.

Stylovou projekci navštívili VIP hosté především z řad něžného pohlaví. Hříšně svůdnou podívanou na Andělu si nenechala ujít například dobře naladěná Kateřina Kristelová s Monikou Marešovou. Monika Leová i Aneta Vignerová dorazily pod bedlivým dohledem partnerů. Hanka Kynychová, cvičitelka aerobiku a instruktorka fitness, zkušeným okem zhodnotila, že přítomní pánové mají opravdu co nabídnout. Taneční kreace naopak neunikly bedlivému oku Filipa Jankoviče.

Jak vypadala slavnostní premiéra s pomyslnou hvězdičkou, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_bez_kalhot_xxl_obr_01

premiera_bez_kalhot_xxl_obr_02

premiera_bez_kalhot_xxl_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací